top of page

OM LÄRACCESSEN  Välj bland 9 stycken

Teman - Kunskaper - Läsa - Skriva - Räkna - Färdigheter

 

LärAccessen är en pedagogisk handledning som följer läroplanen med strukturerad arbetsmetod.

Viktigt i alla accesser är grunder LÄSA, SKRIVA, RÄKNA, KUNSKAPER och FÄRDIGHETER med TEMAN. Genom olika teman ges kunskaper och färdighetsgrunder. LärAccessen finns tillgänglig på Internet genom inloggning. Varje kund får ett användarnamn och ett lösenord. Logga in och använd det material som passar just den egna gruppen och dess förutsättningar.  

LärAccessen spar planeringstid och alla kan enkelt och snabbt ge barnen kvalitetsundervisning.  Allt tillgängligt på ett ställe. Hela huset på förskolan kan nå handledningen. De flesta teman som förskolan idag använder finns i handledningarna. Hållbart samhälle kommer naturligt in olika moment. Från endast 489 kr ett helt år!

laraccessKlok_uggla.jpg
läslust_hararna.jpg
abc_sid1.jpg
laraccess3_jagär6_sid1.jpg
laraccessMatte_pingvin.jpg

I LärAccessen finns handledningar för samtal, bilder för projektor, övningar för barnen, spela från länkar, drama, kompletterande sagor, barnkonventionen, allemansrätten, hållbart mm. LärAccessen löper årsvis och är ett abonnemang. Om inte kunden säger upp abonnemanget så löper accessen vidare fn till ett kampanjpris för endast 489 kr för ett helt år. Just nu ökar vi utbudet och snart kan man välja bland hela 9 olika accesser. Revidering och komplettering av accesserna sker kontinuerligt. LärAccessen ska ses som en materialbank där man väljer ut det som passar bäst för den grupp man just nu har och den planering arbetslaget har valt att jobba med.

Beställningar/Förfrågningar:  idea@ilka.se     Tel: 040 120012    www.förskoleprodukter.se

bottom of page